Activiteiten

Het Schrijverscontact organiseert elk jaar vier of meer bijeenkomsten:

Een Voor- en een Najaarsbijeenkomst.
Deze zijn bedoeld voor alle leden en worden in Bunnik gehouden. Een goede routebeschrijving is voorhanden. Tijdens deze bijeenkomsten treden deskundige sprekers of spreeksters van buiten en binnen de vereniging op, met onderwerpen die rechtstreeks met het schrijverschap te maken hebben. De bijeenkomsten hebben een ontspannen karakter en duren van tien uur ’s ochtends tot ca. half vier ’s middags, onderbroken door een gezamenlijke maaltijd (€ 10,-). Aanvang van het programma 10.30 uur (vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar).
De bijeenkomsten vinden plaats in De Witte Huisjes, Kerkpad 3, Bunnik (voor navigatie: Langstraat 2, postcode 3981 EV).
De voorjaarsbijeenkomst vond plaats op 6 april 2019: in de ochtend René van Loenen over leven en poëzie van Joost Zwagerman, ’s middags Laura Reedijk over de Friese dichter Tsjebbe Hettinga.
De volgende bijeenkomst is op 5 oktober 2019.

Een Verhalendag en een Dichtersdag, die doorgaans bij leden thuis worden gehouden en waarin werk van leden wordt voorgelezen en besproken. Dat werk komt vervolgens geleidelijk op de website (voorheen eerst in onze uitgave “Eerste Druk”).
De eerstvolgende Verhalendag staat gepland op 26 oktober 2019, op een nader te bepalen locatie; de eerstvolgende Dichtersdag op 14 september 2019, in Utrecht.

Voor elke voor- en najaarsbijeenkomst verschijnt een uitvoerig verenigingsblad met alle actuele activiteiten van het Schrijverscontact: het programma voor de volgende bijeenkomst, een verslag van de vorige, nieuws van en over leden, jubilea, enzovoort.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten per mail.

Reageer (alles openbaar behalve email adres):

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *