Activiteiten

Het Schrijverscontact organiseert elk jaar vier bijeenkomsten:

Een Voor- en een Najaarsbijeenkomst.
Deze zijn bedoeld voor alle leden en worden tegenwoordig in Bunnik gehouden. Een goede routebeschrijving is voorhanden. Tijdens deze bijeenkomsten treden deskundige sprekers of spreeksters van buiten en binnen de vereniging op, met onderwerpen die rechtstreeks met het schrijverschap te maken hebben. De bijeenkomsten hebben een ontspannen karakter en duren van tien uur ’s ochtends tot ca. half vier ’s middags, onderbroken door een gezamenlijke maaltijd (€ 10,-). Aanvang van het programma 10.30 uur (vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar).
Op 25 maart 2017 werd onze voorjaarsbijeenkomst gehouden in restaurant De Amershof in Amersfoort.
Op 21 oktober 2017 vond de najaarsbijeenkomst plaats in De Witte Huisjes, Langstraat 2, Bunnik. Het verslag vindt u hier.

Een Verhalendag en een Dichtersdag, die doorgaans bij leden thuis worden gehouden en waarin werk van leden wordt voorgelezen en besproken.
Dat werk wordt vervolgens door de vereniging gebundeld in het blad Eerste Druk, dat eens per jaar verschijnt en onder de leden wordt verspreid.
De Gedichtendag 2017 was op 4 februari in Wassenaar. De Verhalendag 2017 is op 11 november in Bunnik.

Voor elke voor- en najaarsbijeenkomst verschijnt een uitvoerig verenigingsblad met alle actuele activiteiten van het Schrijverscontact: het programma voor de volgende bijeenkomst, een verslag van de vorige, nieuws van en over leden, jubilea, taaloverpeinzingen, enzovoort. In het voorjaar verschijnt onze uitgave Eerste Druk, met nieuwe verhalen en gedichten van onze leden.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten: schrijverscontact@gmail.com.

 

Laat een reactie achter

* = verplicht