Activiteiten

Het Schrijverscontact organiseert elk jaar vier of meer bijeenkomsten:

Een Voor- en een Najaarsbijeenkomst.
Deze zijn bedoeld voor alle leden en worden in Bunnik gehouden. Een goede routebeschrijving is voorhanden. Tijdens deze bijeenkomsten treden deskundige sprekers of spreeksters van buiten en binnen de vereniging op, met onderwerpen die rechtstreeks met het schrijverschap te maken hebben. De bijeenkomsten hebben een ontspannen karakter en duren van tien uur ‘s ochtends tot ca. half vier ‘s middags, onderbroken door een gezamenlijke maaltijd (€ 10,-). Aanvang van het programma 10.30 uur (vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar).
De bijeenkomsten vinden plaats in De Witte Huisjes, Kerkpad 3, Bunnik (voor navigatie: Langstraat 2, postcode 3981 EV).
De meest recente najaarsbijeenkomst vond plaats op 5 oktober 2019: in de ochtend Liesbeth Jongbloed over het schrijven van haar roman “Broeder ezel”, ‘s middags Henjo Hekman (dichter, zanger en verhalenverteller).
De voorjaarsbijeenkomst van 2020 stond gepland – maar is inmiddels verboden i.v.m. met de corona-epidemie – op 4 april: in de ochtend Bertus van den Belt over Stijn Streuvels, ‘s middags Pauline Leenman (nadere kennismaking).
Hopelijk kunnen we op 3 oktober 2020 het 50-jarig jubileum van onze vereniging vieren.

Een Verhalendag en een Dichtersdag, die doorgaans bij leden thuis worden gehouden en waarin werk van leden wordt voorgelezen en besproken. Dat werk komt vervolgens geleidelijk op de website.

Voor elke voor- en najaarsbijeenkomst verschijnt een verenigingsblad met alle actuele activiteiten van het Schrijverscontact: het programma voor de volgende bijeenkomst, een verslag van de vorige, nieuws van en over leden, jubilea, enzovoort.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten per mail.

Reageer (alles openbaar behalve email adres):

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *