Boek nr. 4 van Clemens van Brunschot

Bij Brave New Books verscheen het vierde boek van Clemens van Brunschot. De titel van het boek is ‘Zinneling’ en Clemens omschrijft het als een ‘eigenwijze thriller’.

De achterflaptekst luidt als volgt: “Florian wordt geboren met een hersenafwijking. Zijn zintuigen zijn daardoor extreem gevoelig en zijn fontanel biedt een opening voor telepathie en waarneming buiten de zintuigen om. De interesse van wetenschappers, journalisten en theologen is snel gewekt als hij niet het enige kind met deze gaven blijkt te zijn. Het vermoeden ontstaat dat met nieuwe zintuigen voor de mensheid niet alleen de werkelijkheid zal veranderen, maar ook de kennis van wat daarachter ligt. Een geheime organisatie ziet in de bijzondere gave zelfs een potentieel wapen voor een missie in Irak. Huisarts Amanda Hulands werpt zich vanaf het begin als Florians beschermer op, wat niet zonder offers gaat. Maar of zij hem ook kan behoeden voor de moslimstrijder die in zijn hoofd oprukt…”

Het boek is als paperback bij Bol.com te bestellen, en als e-book gratis te downloaden van www.clemensvanbrunschot.nl/boeken/zinneling. Clemens zegt verspreiding belangrijker te vinden dan omzet.

Cover1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *