Boek nr. 50 van Greetje van den Berg

18 Maart 2016 was een bijzondere dag voor ons bestuurslid Greetje van den Berg: haar 50e boek verscheen, en wel met de titel ‘Ogenblik’.

Deze roman is een vervolg op haar eerste roman, die in 1985 verscheen en zich in de Wildschönau in Oostenrijk afspeelt. Dertig jaar later gaat Greetje terug naar het decor van ‘Gouden bergen in Tirol’, waar de jaren inmiddels ook verstreken zijn.

Op 18 maart vond de feestelijke boekpresentatie plaats in de Pionierszaal van Hotel-Restaurant het Voorhuys in Emmeloord. Het eerste exemplaar van ‘Ogenblik’ ontvangt Greetje dan uit handen van de heer Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van het CPNB (Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek).

‘Gouden bergen in Tirol’ komt als herdruk uit.

Van harte gefeliciteerd namens Schrijverscontact, Greetje! Wat fijn om hier ook te kunnen melden dat je sinds kort op Wikipedia het plekje hebt gekregen dat je dubbel en dwars verdiend hebt: link naar Wikipedia. Binnenkort ook met foto, heb ik inmiddels begrepen.

Inmiddels is duidelijk geworden dat Greetje op 18 maart tevens is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau! Dat zal wel een ‘Ogenblik’  geweest zijn!

Lees er hier over.

Ogenblik

Gouden bergen in Tirol uitgave 2016

Orde van Oranje Nassau

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *